Termeni și condiții

Plasarea unei comenzi catre S.C. ALEXA TRADING S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea “Cum cumpar”.

Informatiile furnizate catre S.C. ALEXA TRADING S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.

S.C. ALEXA TRADING S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

S.C. ALEXA TRADING S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele cu disponibilitatea “Indisponibil momentan”, ALEXA TRADING nu poate garanta pretul. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Produsele pot fi rezervate din stocul ALEXA TRADING pentru maxim 3 zile lucratoare. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

Discount-urile, reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

ALEXA TRADING negociaza cu furnizorii cele mai bune preturi si le ofera clientilor si partenerilor. Exceptand programele speciale de marketing care ofera clientilor si partenerilor loiali accesul la discount-uri competitive, nu se pot oferi alte reduceri de pret.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Termenul de finalizare, daca nu este modificat de S.C. ALEXA TRADING S.R.L. prin anuntarea clientului, este de 30 de zile de la plasarea comenzii.

Produsele comercializate prin intermediul www.alexatrading.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

S.C. ALEXA TRADING S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Va rugam solicitati consultantului de vanzari verificarea compatibilitatii produselor comandate. Consultantii de vanzari ALEXA TRADING pot face verificari asupra compatibilitatii produselor comandate numai in masura in care acestea le sunt cunoscute.

Orice reclamatii ulterioare achizitionarii produselor de la sediul S.C. ALEXA TRADING SRL si desigilarii acestora nu vor fi luate in considerare.

X