Metode de plată

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul ALEXA TRADING SRL. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Ramburs

Contravaloarea comenzii efectuate pe site-ul www.alexatrading.ro livrata prin curierat rapid se plateste direct agentului de livrare, costul transportului precum si rambursul fiind suportate integral de catre client.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de ALEXA TRADING, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise , in contul de mai jos.

S.C. ALEXA TRADING S.R.L.
Cont lei: RO16RZBR0000060000165296 – deschis la Raiffeisen Bank Agentia Pipera
C.U.I. : RO3822090

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

X