Despre noi

Alexa Trading este o companie înființată în anul 1992 în capitala României, București, care și-a propus încă de la început să importe pe piața autohtona produse inovative, de calitate, la prețuri corecte. Cum “Nici un lucru maret din lume nu a fost realizat fara pasiune” (Georg Wilhelm), echipa Alexa Trading este compusă din 10 oameni dinamici, foarte bine pregătiți, entuziaști și prietenoși, care sunt mereu la dispoziția clienților.

Alexa Trading dispune de un spațiu de depozitare de 2000 mp, adiacent sediului central, care include o flotă de 4 dube și un camion.

Echipa noastră are o experiență de peste 20 de ani în comerț cu distribuitori mari precum Carrefour, Metro, Selgros, Brico Store, Hornbach, Brico Depot, Mr. Bricolaj, Kaufland, Cora, Vivre, Auto Karma, dar și mulți alți colaboratori mici sau medii.

Până în anul 2014, Alexa Trading s-a specializat în domeniul dispozitivelor electronice, electrocasnice și era unul dintre cei mai mari importatori de aer condiționat din Romania, însă atenția noastră se îndreaptă în prezent aproape în exclusivitate către produsele inovative de ultimă generație. În urma studiilor de piață riguroase și a vizitelor la târgurile internaționale de inovație din domeniul integrarii soluțiilor inteligente în viața cotidiană, Alexa Trading propune trei game de produse, care au ca scop înlesnirea activităților de zi cu zi. Cele trei game: auto, casă și îngrijire, includ produse ușor de folosit, instalat, cu un design usor de integrat și intuitiv. Țelul nostru este să ne extindem gamele de produse care transformă obiectele banale, obișnuite în obiecte inteligente, care pot fi controlate de oriunde, în orice moment și să aducem mai aproape de consumatori aceste sisteme inteligente la cel mai bun raport de calitate/preț.

Echipa Alexa Trading crede cu tărie în faptul că “In viata nu exista limite, cu excepția celor autoimpuse” (Les Brown) și vă propune să explorăm viitorul în care orice dispozitiv este la vârful degetelor dumneavoastră, împreună.

X